TILLSTÄLLNINGAR

Våra tillställningar

 

Föreningen LUSThuset arrangerar en lång rad olika tillställningar inom ett brett område.


På den här sidan presenterar vi kort alla våra egna tillställningar. Vissa har egna hemsidor och då hänvisar vi dit för mer information.

Tillställningar för BDSM-intresserade:

Club Sunset - www.clubsunset.se

 

Nästa fest 29 april 2023!

Back to BasicRenodlade utlevnadsfester där alla gäster måste komma i sällskap med minst ett utlevnadssällskap. Våra fester är inte tänkta som främst sociala tillställningar utan som en möjlighet att ha utlevnad inför andra. Kom två, tre eller fem men inte ensam.

Club Sunset vill vara din egen trygga frizon där du kan leva ut dina allra hemligaste fantasier på ditt eget sätt utan att någon dömer eller ifrågasätter. Alla, oavsett kropp, könsidentitet och könsuttryck, sexuell läggning eller kink är lika välkomna.

Ingen dresscode på festerna utan du kommer klädd precis som du själv vill och eftersom fokus på Club Sunsets fester är fysisk och psykisk BDSM-utlevnad är musik samt musik- och samtalsvolym i lekutrymmen anpassade efter detta. Vi har tydliga regler som vi konsekvent följer.

 

Läs mer om Club Sunset och ansök om medlemskap på hemsidan: www.clubsunset.se

fredagslust

 

fredagslust har paus tills vidare.Avslappnat häng för alla kinkymänniskor över 18 år som vill umgås, leka, mysa eller älska med vänner, partners, bekanta eller främlingar.


Njut i bastun, förfesta med polarna eller lär känna nya människor i loungen, häng i baren, spela klädpoker vid spelbordet eller varför inte mysa i sofforna?

 

Lek doktor i Klinikrummet, bind eller bli bunden i rephörnet, vara med på cuddleparty, massera eller bli masserad eller utnyttja någon av alla sängar och BDSM-möbler som finns både i mindre rum och i leksalen. 

 

På fredagslust har vi ingen dresscode, ingen hög musik, inget dansgolv, inga fulla människor. På fredagslust kan både BDSM-utlevnad, fetisch-utlevnad samt sexuell utlevnad av olika slag förekomma och vi välkomnar alla könsidentiteter, alla läggningar, alla kinks, fetischer och sexuella praktiker - hos oss ska alla kunna känna sig precis som hemma. Känner du dig obekväm med något av detta så passar fredagslust förmodligen inte dig.

House of Femdom

 

House of Femdom har paus tills vidare.


Femdom-träffar för Dominanta kvinnor och undergivna av alla läggningar och könsidentiteter som är intresserade av Femdom.

Varje träff behandlar ett tema inom Femdom. 

Det kommer bli såväl diskussionskvällar som workshops och många tillfällen att möta likasinnade för att utbyta tankar och erfarenheter. 

Tillställningar för swingers och icke-monogama:

LUST 

 

LUST har paus tillsvidare.


LUST är en större swingersfest eller sexparty med 75% par. Varje fest har ett tema och massor av härlig yta för häftiga äventyr och gränslös njutning.


Vi tar in max 30 par, 10 singelkvinnor och 10 singelmän på varje fest.


Klä upp eller av dig, träffa nya och gamla vänner, flirta eller ragga ohämmat, njut och uppnå exstas.

Oavsett om du håller dig enbart till din partner eller om ni  involvera någon mer eller kanske flera så står njutning i fokus. Utforska din LUST i din egen takt, på ditt eget sätt!

Relaxklubben - www.relaxklubben.com

 

Relaxklubben har fest var tredje onsdag för singlar och par som vill släppa loss, ge sig hän och ha sex inför andra, antingen med en egen partner eller med någon eller några tillfälliga partners på klubben. Men det går precis lika bra att bara vill njuta av den härliga miljön, basta och vara social med avslappnade och sexpositiva människor. Festerna är könskvoterade så att det alltid är 1/3 kvinnor och 2/3 män. Vi garanterar ingen sex och vi kräver inte att någon har sex!

 

Relaxklubben har en egen profil på Bodycontact och på Darkside. Läs mer om Relaxklubben och ansök om medlemskap på hemsidan: www.relaxklubben.com

Relaxklubben X-tra - www.relaxklubben.com

 

Relaxklubben X-tra, var sjätte torsdag är en fest för kvinnor som gillar att ha sex med flera män samtidigt eller flera män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna. Könsfördelningen är 5-10 kvinnor/par och max 50 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs.

Kvinnorna bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Inga krav och inga garantier, precis som alltid på Relaxklubben.

 

Relaxklubben har en egen profil på Bodycontact och på Darkside. Läs mer om Relaxklubben X-tra och ansök om medlemskap på hemsidan: www.relaxklubben.com

Tillställningar

för blandad målgrupp:

Pubträffar

 

LUSThuset har pubträffar på Henriksbergs takterass. Var tredje onsdag 17-21 tar vi ett glas, kanske en bit mat, snackar, umgås och lär känna nytt folk.


Vi välkomnar alla och jobbar mycket med trygghet, mångfald och inkludering. Hos oss är alla över 18 år välkomna - oavsett läggning, könsidentitet, könsuttryck eller kink.


 Representanter från LUSThuset är på plats mellan 17.00 och 21.00 och det går bra att komma och gå när en vill samt såklart stanna längre så länge inget annat sällskap har bokat efter oss.


Vi har minst en representant från LUSThuset vid varje träff. Den/de har en namnbricka för att vara lätta att känna igen. Är det något du undrar är du varmt välkommen fram till oss annars är det bara att ta plats och börja umgås. Kinkyfolk är vanligtvis mycket välkomnande och trevliga mot nykomlingar!

Separatistiska

tillställningar:

SPANQ 

 

SPANQ har paus tills vidare.

 

SPANQ är lesbiska fester för kvinnor och ickebinära som är sexpositiva och har ett intresse för BDSM, fetischism och/eller hedonism. På festerna kan de som vill utöva BDSM och/eller ha sex. Men det går precis lika bra att bara umgås. Ofta har vi olika prova-på-aktiviteter som exempelvis needleplay eller repsuspension och häftiga happenings som exempelvis glidmedelsbrottning.

Det finns dansgolv, sällskapsrum med bar, lekrum av olika slag och dusch och omklädningsrum.